Avläsa energifält med händerna

Det går att träna upp sin känslighet i händerna så att man kan avläsa både energifält på platser och energifält omkring en människa, och det kan man ha nytta av om man ger healing. Här ska du få lära dig en snabb metod för hur man ökar sin känslighet i händerna.

Börja med att gnugga händerna så att du ökar blodcirkulationen och känsligheten i händerna och sedan för du dem mot varandra så att du håller dem några centimeter ifrån varandra. Gör en långsam cirkelrörelse med händerna och försök känna en täthet i luften mellan dina händer.

Nu ska du bestämma dig för att avläsa energin i ett rum. Håll handflatorna utåt och föreställ dig att du söker efter energiförtätningar i rummet. Energiförtätningar är stagnerad energi, platser där livsenergin inte kan cirkulera fritt.

Du kanske känner att vissa föremål har mer förtätad energi än andra.

Du kan använda denna metod för att träna upp din förmåga att fånga upp mediala budskap från andliga hjälpare och kraftdjur på samma sätt. De finns ju inte på ett speciellt ställe i ett rum, utan i den andliga världen. Men eftersom andevärlden är utan avstånd och gräns, så kan vi bestämma oss för att känna den andliga vägledaren eller kraftdjuret som att det vore på plats fysiskt i rummet, det är en givande och rolig upplevelse.

Gör så här:

Bestäm dig för vad du vill ha kontakt med, ett kraftdjur, en andlig vägledare, ängel, ett naturväsen eller något annat.

Bestäm dig för vilket område totemdjuret eller anden ska befinna sig på.

Sök med händerna med handflatorna utåt på samma sätt som tidigare. Tillslut kommer du till ett område där du får en annorlunda känsla i händerna eller inom dig. För din inre syn kan du få en bild av vad för slags kraftdjur eller ande som du är i kontakt med.Stå ett tag och blunda och föreställ dig anden eller totemdjuret så tydligt och fysiskt som möjligt. Känn efter om anden har något att förmedla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen