MÅNADSBREV MARS 2020 – VIKTIGT MEDDELANDE!

I dessa svåra tider med Corona är människor liv och hälsa viktigare än allt annat. Jag har fått avboka och flytta fram en del kurser i mars och april. Vissa kurser kommer jag att ha kvar och det är små grupper. Jag tänker att om man är frisk och kan ta sig hit så är det inget problem att fortsätta hålla dessa kurser. De kurser som det står inte är inställda på min hemsida kommer jag att hålla. Skulle man behöva lämna återbud med kort varsel betalar jag tillbaka hela kursavgiften.

Folk tror att de hänt mig något, för plötsligt fick de ett meddelande att mitt nummer hade upphört när jag bytte operatör.

Men ännu värre, är att alla ni som lämnat meddelande till mig på telefonsvararen och ännu inte har fått svar av mig, de meddelandena är nu också raderade. Jag hade sparat dem för att kunna ringa i tur och ordning till var och en och ge en tid. Så ni måste ringa och tala in ett nytt meddelande igen! Och jag lovar att boka in er snabbt eftersom ni har fått vänta på en tid. Tel 054 – 190 111

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen