Kurs i Portugal 31 okt – Måndag 7 nov- Den oändliga Andevärlden

MÅNDAG 31 OKT – MÅNDAG 7 NOV CARVOEIRO PÅ ALGARVEKUSTEN, EN AV VÄRLDENS VACKRASTE STRÄNDER.

DEN OÄNDLIGA ANDEVÄRLDEN – MED EN LITEN GRUPP KURSDELTAGARE

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Det här är ett unikt tillfälle där alla utflykter, boende och mat ingår i kurspriset utom en av dagarna och där du får uppleva Portugals fantastiska stränder och natur när det fortfarande är varmt men inte mycket turister. På kursen får du lära dig om andevärldens oändliga värld tillsammans med mig och Christer Boteus som äger Lighthouse Portugal, som är vår värd och guide på utflykterna.  Kursen innehåller övningar i den mediala världen, morgon och kvällsmeditation på stranden och en utflykt i det vackra landskapet alla dagar. Du får lära dig mer om auran, kanalisering, att ta kontakt med olika andevärldar, hur du använder din intuition, lär dig skilja mellan intuition och fantasi, vi gör olika ceremonier där vi kontaktar naturens själ i grottorna vid stranden, attraktionslagen och manifesterar din högsta möjliga framtid. Var och en av kursdeltagarna får en 20 min medial vägledning av mig.

Om man flyger från Arlanda – Faro kan man ta flyget 14.20, samma flyg som mig och från Faro 7e är tillbaka i Stockholm  13.30

Ett utförligt dagsprogram hittar du här:

Kontakt, info & anmälan till : https://www.thelighthouseonsala.com/evenemang

När du har anmält dig till kurs så kommer du få mer praktisk information gällande din vistelse i Portugal. Men här är det viktigaste inför din anmälan. Vackra The Lighthouse Portugal är beläget på Rua do Paraiso, Paradisvägen och nedanför ligger Praia Da Paraiso, Paradisstranden, så perfekt ordnat! Så välkommen till paradiset! 

Huset i Carvoeiro är rymligt med fyra sovrum, tre badrum, stort vardagsrum och kök. Huset är omgivet av terrasser i olika etage, alla med havsutsikt och med en underbar takterrass med milsvid utsikt över Atlanten. I närheten finns den vackra stranden I Carvoeiro och det lilla torget med uteserveringar, caféer och glasskiosker. I närheten finns också affärer och butiker. Transport från Faro flygplats till Carvoeiro som man betalar direkt till chaauffören.

DAGSPROGRAM I PORTUGAL

Carvoeiro är ursprungligen en fiskeby med en skyddad strand av höga klippor. Här finns spår av romarnas bosättningar och sjöfart. Idag är det ett pittoreskt mindre samhälle med ett stort utbud av restauranger och butiker redo att ta emot turister som kommer varje år för att njuta av solen och värmen. Flera vackra stränder, formade av naturen, ligger inom gångavstånd.

Lighthouse Portugal ligger högt beläget med en makalös utsikt över havet och vid klart väder ser man Lagos och Sagres som också är fina utflyktsmål. Strax väster om Sagres hittar vi Europas sydvästligaste udde Cabo de San Vincente. Bara 50 meter från vårt hus har vi stranden Praia do Paraiso som ni når på en vackert arrangerad trappa. Lighthouse Portugal har fyra dubbelrum och tre separata badrum. Ni kommer att hitta olika platser runt huset att kunna sitta i fred, både i skuggan och solen. Varje sovrum har en egen terrass med solstolar samt en takterrass med grill. En mindre pool finns också att kunna svalka sig i.

Snart träffas vi på denna vackra plats.


Måndag – Ankomstdag Carvoeiro

Transport från flygplatsen och Incheckning på rummen och Christer Boteus hälsar kursdeltagarna välkomna och berättar om platsen.

Tisdag – Tema: Andevärlden

8.30 Morgonmeditation vid stranden

9.00 Frukost

10.00 Att färdas mellan världar och hur man känner igen kontakt från olika andevärldar och väsen och krafter i naturen. Övningar hur man kanaliserar guider och mästare

13.00 Lunch serveras i huset

15-00 Vi går till Algarceco, grottorna vid stranden, där vi gör en naturceremoni och tar kontakt med grottornas själ och styrka för att ge oss kraft och vägledning i livet. 

På kvällen lagar vi middag tillsammans på hotellet och några som vill får en medial vägledning av mig. Kvällssamling och meditation

Onsdag – Tema: Auran och chakran

8.30 Morgonmeditation vid stranden

9.00 Frukost

10. 00 Jag berättar om auran och chakran och jag lär dig hur du kan se auran. Du lär dig hur du kan göra en aurareading och se livsväg och livsuppgift i vårt energifält. Du lär dig att färändra energin i dina chakran för att skapa mirakel i ditt liv och hitta din livsuppgift och livsväg. Lite om stenar och kristallers energi

13-00 Lunch i huset

Eftermiddag sol och bad

På kvällen lagar vi middag tillsammans i huset och några som vill får en medial vägledning av mig. Kvällssamling och meditation

Torsdag – Dagsutflykt till den medeltida staden Caldas de Monchique

8.30 Morgonmeditation

9.00 Frukost

Vi anordnar utflykt till Caldas de Monchique. Den här staden är en gammal kurort, som byggdes av romarna för mer än 2000 år sedan. De kallade sin spa-anläggning Mons Cicus.

När vi lämnar Monchiquebergen bakom oss kör vår excellente chaufför Rui oss vidare mot staden Silves på en small och bedövande vacker väg som kantas av stora, blommande Oleanderbuskar fyllda med lilla, rosa och vita blommor. Fikon, apelsin, citron och olivträd finns överallt på sluttningarna. Strax innan den gamla moriska staden Silves, med floden Arade på vänster sida, ser vi den rödaktiga borgen torna upp sig i fjärran. Det ser ut som en riktig riddarborg, högt belägen med tinnar och torn.

På kvällen lagar vi middag tillsammans i huset och några som vill får en medial vägledning av mig. Kvällssamling och meditation

Fredag – Väck din helande förmåga

8.30 Morgonmeditation vid stranden

).00 Frukost

10.00 Lär dig hur du väcker din helande förmåga och känner igen energin. Övningar i att bygga upp sitt energifält och din helande förmåga

13.00 Lunch i huset

På eftermiddagen åker vi till Feragudo som är en gammal fiskeby. Där gör vi övningar för att känna naturens helande energi. Vi vandrar utmed floden in i den gamla fiskebyns centrum och ser de gamla pittoreska byggnaderna.

Lördag – Tema: Se in i framtiden

8.30 morgonmeditation

).00 Frukost

10.00 Lär dig se över tid och avstånd, vi gör en själsresa som är den äldsta tekniken som siare använt genom tiderna, och du får lära dig om varsel, sanndrömmar, drömtolkning och hur man ser in i framtiden.

13-00 Lunch i huset

14.00 Vi gör en initieringsceremoni för att skapa din bästa möjliga framtid. Därefter är det ledig eftermiddag med shopping och bad för den som vill. På kvällen ger jag vägledning.

Söndag – Tema: Hitta din livsväg och livsuppgift

8.30 Morgonmeditation

).00 Frukost

10.00 Övningar att ta sig igenom hinder i livet, följa tecken och skapa din bästa möjliga framtid.

13-00 Lunch i huset

Ledig eftermiddag med sol bad eller shopping

Måndag – Hemresedag

Frukost och transport till flygplatsen

Kontakt, info & anmälan till : https://www.thelighthouseonsala.com/evenemang

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen