Övningar för kronchakrat

I varje chakra finns en utåtgående virvel där vi ger ut energi och en inåtgående virvel där vi hämtar energi. Från kronchakrat hämtar vi energi från solen och från den andliga världen. Här kan vi dra till oss och manifestera den tunnaste och mest högfrekventa energin, innan den transformeras till fysisk form. Därför är det här ett chakra där du drar till oss mirakel och det du visualiserar.

Jag kommer att skriva mer om kronchakrat då och då, men till dess kan jag ge dig några affirmationer och frågor som detta chakra svarar på. De är tagna från en bok om chakran som heter ”Chakrahealing för inre harmoni och balans” av Liz Simpson.

Upprepa en mening som du väljer för varje dag som känns stärkande för dig

Jag börjar acceptera mig själv som jag är med kärlek och tacksamhet
Jag slutar begränsa mig själv intellektuellt och min kreativitet och förenar min ande med källan till kunskap
Jag är en unik, glädjestrålande och kärleksfull människa.
Jag väljer att leva mitt liv från en plats där kärlek och förnöjsamhet härskar
Jag väljer att omvandla mitt liv och bli fri
Jag för mig fri från alla begränsande tankar och lyfter mig själv till allt högre medvetenhetsnivåer.
Jag är den jag är och stolt över det

Dagliga övningar som hjälper dig att aktivera kronchakrat

Börjar och slutar din identitet med ditt arbete eller din ekonomiska status? Skriv en lista med ord som beskriver vad som verkligen är du: Fyll gärna listan varje dag Kan du avsätta tid för meditation varje dag? Detta är nyckeln till att nå upplysning

Tror du att även du kan nå mystikernas medvetandetillstånd? Läs om vanliga människor vars liv har förvandlats av en mer upplyst livsstil.

Handlar du efter gamla tanke- och beteende mönster?

Har du kontroll över ditt öde? Tänk på ett tillfälle då något underbart hände. Kontrollerade du den händelsen? Var öppen för tillfälligheter som kan tillföra något magiskt i ditt liv.

Finns det något område i ditt liv som du med ren viljestyrka kämpar med att få kontroll över? Träna dig att bli fri från det önskade resultatet. Ta ett djupt andetag och säg till dig själv.”Jag liter på att resultatet kommer att bli för mitt högsta goda vad det än blir” Släpp sedan tanken på det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen