Hur jag gör för att hitta borttappade saker, människor och djur


Förr skulle man inte berätta att man arbetade som sierska var något som skulle hållas hemligt och bara inom släkten. Men nu är det en ny tid och jag är en modern sierska, som både arbetar med utbildning, skriver böcker och föreläser, samt skriver på Internet!

Ibland får jag extra svåra uppdrag. Till exempel att leta försvunna människor och där man misstänker att ett mord har begåtts.

Jag brukar när jag pratar med en person som vill ha hjälp få inre bilder. Detta händer hela tiden, men är jag ”i arbete” bestämmer jag mig för att inte se sådant.

Jag bestämde mig när jag var tonåring för att bara se det som är konstruktivt, jag vill inte se sjukdomar och dödsfall. Det kan vem som helst bestämma sig för att göra, eftersom det tar så mycket kraft ifrån en. Det är lätt att bli utbränd med ett sådant yrke. Man bestämmer sig för att inte se djupare och då stänger man av sig.

Då händer det att jag använder trumman på bilden och gör en själsresa för att sätta mig i ett meditativt tillstånd där jag har lättare att se även svåra händelser.

Jag får då bilder och samtidigt känslor. Genom att vara i det meditativa tillståndet så är det som om jag själv är med på platsen och upplever och känner i min egen kropp det som hänt. Ibland känner jag lukter och hör ljud. Jag brukar försöka att fånga upp så många detaljer som möjligt för att kunna ge ledtrådar.

I ett fall beskrev jag så exakt så att inte ens mamman till den försvunna kvinnan trodde att det var sant. Till exempel att kvinnan var fullt medveten om vad som hände och inte drogpåverkad. Det visade sig sedan, när de hittat henne på den plats jag beskrivit att det var sant.

Men att jag berättar om det här är främst för att du ska förstå vilket känslomässigt tungt arbete detta kan vara. Under en period kan många släktingar till en och samma försvunna person ringa varje dag, förutom de andra som ringer som vill ha tag i sina katter och hundar. De har i sin tur väldigt lite förståelse för att jag måste prioritera människor för katter är ju också levande varelser. Och jag prioriterar katter framför döda ting, men jag har letat allt man kan tänka sig. Till hösten kommer jag att påbörja en bok om att utveckla medial förmåga och intuition som ska ges ut på samma förlag som min förra reikibok. Det är tur att jag också arbetar med utbildningar, det har varit en stor hjälp att inte bli utbränd.

För att kunna hitta saker eller djur behöver jag prata med personen i telefon men bara på de tider jag har telefontid. Det beror på att jag då ska kunna sätta mig i det fokuserade tillstånd som krävs. Men även om jag pratar med någon kan jag uppleva lika starkt som om jag var på plats samtidigt som jag pratar och beskriver händelsen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen