Risker med distanshealing

En sak som jag har tänkt på är hur många beskriver distanshealing som jag tror kan skapa mer rädsla än nytta. Till exempel:

 

– När man tar emot får man inte sitta med armarna eller benen i kors

– Man ska dricka vatten för att underlätta en slags utrensning

– Man kan bli sjuk efteråt, få kraftiga utrensningar och må sämre

Det de inte tänker på som erbjuder distanshealing är att de kan genom att skriva sådana råd skapar en förväntan på precis sådana fysiska reaktioner, man kanske till och med framkallar dem. Eftersom det som beskrivs är så överdrivet så kanske de som inte får sådana reaktioner att distanshealing är bluff.

Det inte alls har med healing att göra och som inte alls har någon bakgrund i vad människor berättat när de får healing. Tänk om den som erbjuder healing istället skulle säga ”Allt ovanligt du upplever av healingen är en del av en läkningsprocess. Efter healingen sätter en inre självläkning igång. Du kommer att känna att du får mer energi av healingen och du kommer direkt att må bättre än innan”.

Det är min upplevelse av distanshealing att man mår bättre efteråt. Och om det finns två healers som erbjuder distanshealing, en som beskriver utrensningsreaktioner och en som beskriver själva helandet,  är det inte svårt att tänka sig vem människor kommer att vända sig till för att få healingMin egen erfarenhet är att det inte alls har någon betydelse hur man sitter, man behöver inte dricka extra mycket vatten eller förvänta sig en utrensning,

Healingen fungerar direkt som en stärkande energi inom det område som håller på att läkas, och det helt utan bieffekter!
När jag började var det många som trodde att man inte kunde ge healing utan att ha blivit initierad av någon annan, för det var informationen man fick på den tiden.

Nu får vi hjälpas åt att försöka få healing så positiv som möjligt, en stärkande och energigivande och läkande kraft.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen