Månadsbrev januari 2020

Jag har så mycket spännande saker på gång, och året började med att jag hade en dröm där jag gick in på ett andligt cafe och sa att jag skulle ta över stället. Två dagar senare var jag till Ruds café här i Karlstad och har hyrt hela stället tillsammans med ett annat medium, Britt första tisdagen i varje månad med start i februari. Min vision är ju en andlig mötesplats där man lär känna andra med samma intressen, mediterar, ger healing och är med på föreläsningar. I februari har jag själv föreläsning i Örebro den dagen men i mars håller jag och Britt seans och medial vägledning.

Jag kommer att ha en helt fantastisk kurs i Mallorca i mediumskap, det är samma kurs som jag brukar hålla här i Karlstad fast den är på Mallorca tillsammans med meditation och retreatdagar. Jag ser verkligen fram emot den. Mat och boende ingår i priset och hämtning vid flygplatsen. Här kan du läsa om den!

Månadsbrev December 2019

Det är bara början av december men jag är ju sierska så jag kan väl lika gärna skriva månadsbrevet i förväg! 😀

Nu under december har jag healing till de som vill ta emot kl. 21.00 och det göra jag varje kväll fram till torsdag 12 december. Då kommer jag att göra en ceremoni, en ljuskroppsaktivering inför julen och det nya decenniet. Du behöver bara sätta dig och ta emot den tiden. Du kan läsa om healingen på min blogg.

Jag har uppdaterat kurskalendern med vårens kurser, välkommen att boka dig på en kurs där du får lära känna människor du aldrig skulle mött annars, och många kurser har jag hemma i mitt hus i Karlstad.

Månadsbrev juli 2019

Uppdateringar

Jag har en ganska svår hemsida att göra uppdateringar, men nu har jag äntligen kommit igång och jag har uppdaterat kurskalendern med höstens kurser.

Under rubriken Övernaturliga upplevelser under Berättelser har jag uppdaterat med berättelser om sömnparalys och ut ur kroppen upplevelser.

Nu i juli har jag semester så jag passar på en regnig dag att uppdatera hemsidan.Jag har verkligen behövt semester, det är inte alltid lätt att vara sierska. När jag börjar tänka på människors bekymmer på nätterna så vet jag att jag behöver semester. Men om du vill ha tag i mig, kan du lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer jag tillbaka.

Skicka mig gärna ett mail och berätta vad du vill läsa mer om på hemsidan, nu när jag är igång och uppdaterar. Eller om du har varit med om något övernaturligt, så lägger jag in det på min sida under Berättelser. alv@bahnhof.se

Jag börjar jobba igen den 3- 4 augusti med grundkurs i medialitet och den 6e augusti börjar jag hålla telefontid igen mellan 9 – 10 för de som vill hitta sina försvunna saker.

SEPTEMBER

Just idag den 4 september har jag satt in en extrainsatt grundkurs den 21 – 22 september i mediumskap i min kurskalender hemma i mitt hus i Karlstad. Där får du lära dig utveckla din intuition och se över avstånd för att till exempel hitta försvunna saker och du får lära dig känna igen och kommunicera med döda anhöriga och mycket mer. Jag har också en Reiki Master utbildning under tre kurshelger där du har en utbildningsklient och fördjupar hur du behandlar med reiki de tre kurshelgerna. Den börjar i oktober. Alla som har gått reiki oavsett vilken lärare du har gått hos innan kan gå den. Här kan du läsa mer om kursinnehållet! Det brukar bli en bra stämning när man bor och går kurs på samma ställe, du får träffa och lära känna människor med samma intressen.

Jag tror änglarna samlar människor nu, inför framtiden. Den 12 september kommer jag att ha en Änglachatt på Tidningen Nära, och där kan du chatta med mig om du har frågor om änglar Här kan du komma till chatten! 🙂