JUNI 2022


Lördag – söndag 11 – 12 juni i ÖSTHAMMAR

Avslutning på den ettåriga mediumutbildningen och vi inbjuder försökspersoner som vill ha vägledning 

Här bjuder vi in försökspersoner som kan du få medial vägledning av kursdeltagarna på söndag eftermiddag. Helgen innehåller också änglar och djurkommunikation.

På söndag eftermiddag kl. 14.00 börjar vi med en vägledd meditation och sedan får du medial vägledning av någon av kursdeltagarna under 45 minuter, där de ska få kontakt med andevärlden och se in i framtiden. Sedan avslutar vi med smörgåstårta. Kostnad 80 kr.

Om du vill ha vägledning av eleverna ska du anmäla dig till Katarina Steen, tel 070 – 149 02 56


Lördag – söndag 18 – 19 juni i SOMMARKURS I KARLSTAD Extrainsatt – lägre pris, liten grupp!

Kurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande 

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan! Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen. Du lär dig den svenska medumtraditionen och synen på andevärlden som förts vidare i generationer i vissa familjer. På sommarkursen lär jag ut extra saker utomhus som jag inte gör på andra kurser, tex. Naturhealing, kommunicera med naturens levande energi, och att gå med slagruta.
Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.

Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen.
Lär dig känna igen intuitionen. Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.

Kostnad 2500 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser (begränsat antal platser) och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 2900 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans, tex båtbuss i Karlstads hanm. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


JULI 2022


Lördag – söndag 2 – 3 juli i KARLSTAD OBS! FULLSATT!

Reiki Grundkurs

Lördag 9.30 – 17.00 Söndag 9.30 – 17.00
På kursen lär du dig att känna igen den helande kraften och bygga upp den genom olika energihöjande övningar. Du lär dig att hela dig själv och andra och göra en självbehandling, en helkroppsbehandling och hur du kan öka din intuition och ge intuitiva reikibehandlingar. Du lär dig övningar för att lära dig känna igen olika energiförtätningar omkring dig och övningar för att bygga upp din egen energi inifrån så att du varje dag känner dig energifylld och full med kraft.

Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Här kan du läsa mer: Reiki Grundkurs

Kostnad 2900 kr inkl. lunch fika, DIPLOM och Stora Reiki Grundkurshandboken. Om man har gått grundkursen tidigare får man gå för halva priset. Jag lagar både vegetarisk lunch och annan mat på kurserna.

Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3000 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kostnad 2900 kr inkl. lunch, fika och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan: till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Fredag – söndag 29  – 31 juli i SOMMARKURS I KARLSTAD Extrainsatt –  liten grupp!

Kurs om vilda örter till mat, ekologi och permakultur med Angelica Lorentzon

Fredag  13.00 –  Söndag 17.00

Vi lär oss att läsa av naturen med kunskap om ekologi och permakulturens principer. Vi lär oss hur vi kan ta vara på naturens resurser och leva mer i samklang med naturen. Vi tittar på det vilda ätbara och läkeväxter, liksom hur vi kan omvandla vår trädgård med en design av permakultur genom att känna in en plats energier, permakulturens principer och lyssna i vårt inre. Vi samlar in växter och gör övningar i att designa vår trädgård. Vi lagar mat med ingredienser från vår omgivning som är i säsong.

Så här beskriver Angelica kursen: Jag tonar in på personen och går visuellt igenom trädgården och låter den uppstå för mitt inre, då ser jag människans önskningar och behov framför mig och jag försöker undersöka i den riktningen så att vi skapar tillsammans. På det sätt kan du skapa en miljö där du får högsta energin i ditt hem och skapar sin framtid. I permakulturen ser man sig också om efter den vilda naturens resurser och hur vi kan bruka den ansvarsfullt och hjälpa till att främja den. Som indianer gjorde förr. 

Jag frågar om personen har särskilda platser där de känner en bra energi och om det finns hinder för att ta sig dit och hur vi kan göra det enklare och mer lockande. Kanske finns det särskilda växter de vill ha i sin närhet vars energi de tycker om, kanske vill de ta fram en klippa eller stenar. Är det en kruka i fösntret, balkongen de orkar med så är det ett första steg. Jag ber dem reflektera över vad de mäktar med och se till sig själva.

Finns det särskilda rörelsemönster i trädgården så främjar jag det istället för att försöka undvika. Tex vill barn och djur ta särskilda vägar, då underlättar jag snarare än gör hinder. Men vägarna ändras allt eftersom vegetationen ändras och därför är även en trädgård inte statisk utan man får följa utvecklingen och förändringarna. Men vissa saker, som bergrund och vattenförhållanden förändras mer långsamt än vegetation.

Tillsammans med någon undersöker du en plats du väljer ut och skapa en design, en första skiss. Jag ber dem också lägga märke till vinden, solen, marken, grannar, resurser, sin familj och ta ett holistiskt grepp.

Angelica är utbildad biolog och gjort doktorandstudier i växtekofysiologi. Jag har odlat sedan 2007 och började på en fönsterbräda. Idag har jag hand om en hektar mark. 2011 kom jag i kontakt med permakultur och blev tagen direkt av att ha funnit något som kombinerade min längtan efter att fullständigt vara en del av naturen och att leva i den moderna världen.

Jag, Anna-Lena kommer att hålla meditationer under kursen.

 

Kostnad 2500 kr inkl. lunch, fika och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 2900 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan: till  Angelica, tel  0723 – 505545 eller mail anglors.email@gmail.com


AUGUSTI 2022


Lördag – söndag 20 – 21 augusti 2022 i KARLSTAD OBS! FULLSATT

Reiki Fortsättningskurs (okuden, andra graden

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Lördag – söndag 26 – 27 februari i KARLSTAD 

Lördag 9.30 – 17.00 Söndag 9.00 – 17.00
På kursen lär du dig övningar för att lära dig att hela över avstånd. Du lär dig också att se över avstånd och ge healing till händelser framåt eller bakåt i tiden för att klippa band lättare till det förflutna och skapa sig en bästa möjliga framtid. Denna kurs innehåller mycket personlig utveckling och vi avslutar kursen med en ceremoni där vi manifesterar vår högsta önskan.

Om du har gått kursen för en annan lärare eller hos mig och vill repetera kursen kan du gå den för halva priset om det finns plats!

Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki fortsättningskurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. 

Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Lördag – söndag 20 – 21 augusti 2022 i KARLSTAD Extrainsatt

Reiki Fortsättningskurs (okuden, andra graden)

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Lördag – söndag 26 – 27 februari i KARLSTAD 

Lördag 9.30 – 17.00 Söndag 9.00 – 17.00
På kursen lär du dig övningar för att lära dig att hela över avstånd. Du lär dig också att se över avstånd och ge healing till händelser framåt eller bakåt i tiden för att klippa band lättare till det förflutna och skapa sig en bästa möjliga framtid. Denna kurs innehåller mycket personlig utveckling och vi avslutar kursen med en ceremoni där vi manifesterar vår högsta önskan.

Om du har gått kursen för en annan lärare eller hos mig och vill repetera kursen kan du gå den för halva priset om det finns plats!

Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki fortsättningskurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. 

Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


SEPTEMBER 2022

Lördag – Söndag 3 – 4 September – KURSSTART!

REIKI MASTER OCH HELHETSTERAPI med tre kurshelger i LINKÖPING OBS! FULLSATT!

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Kursen har varit framflyttad pga Corona men äntligen sätter den igång! Reikimasterkursen innehåller tre kurshelger där du tränar dig att vara mästare i ditt eget liv – en yrkesutbildning till Reikimästare och personlig utveckling. Du får under tre kurshelger energihöjande övningar och lär dig att känna igen din egen helande kraft, tolka symboler och inre bilder och budskap från andevärlden under healingen.

En kurs för alla som gått fortsättningskursen i reiki och vill fördjupa sig i helande tekniker, träna att ha klienter och lägga upp behandlingsserier. I kursen ingår olika teman för varje kurshelg där du lär dig att ge healing till speciella obalanser, som fibromyalgi, kroniska sjukdomar och värk och utbrändhet. Du lär dig fördjupande healingmetoder för speciella sjukdomar som utbrändhet, fibromyalgi och kronisk värk.

Kursen passar både den som vill utveckla sig själv och de som vill arbeta som reikimästare. Kursen innebär tre kurshelger och en fjärde lärarhelg, som är fristående för den som vill utbilda i Reiki.

De andra kurshelgerna är:

Del 2 den 19 – 20 november 2022
Del 3 den 4 – 5 februari 2023
Reiki Master tecacher kommer senare

Kostnad 2500 kr / kurshelg inkl. fika och kurspärm, diplom som Reiki Master eller Reiki Master Teacher, där du kan utbilda alla grader av Reiki.

Kontakt & anmälan: till  Sandra Daimer


Lördag – söndag 10 – 11 september i EKSJÖ OBS! FULLSATT!

 Ettårig mediumutbildning 

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Denna utbildning hålls under ett år med övningar på nätet och kontakt med gruppen mellan kurstillfällena där du kommer att lära dig det mesta om mediumskap så att du kan arbeta som medium och med medial vägledning när kursen är klar. Du lär dig samtalsmetodik för terapeuter, och att skilja mellan olika mediala förmågor och intuition och fantasi.

Mellan kurstillfällena kan du ha kontakt med de andra kursdeltagarna och få tips på min utbildningsgrupp på nätet.

Några av de ämnen som kursen innehåller är: Att hålla enskild seans och förmedla kontakt med döda anhöriga, att se in i framtiden, se över tid och avstånd, healing, healingkirurgi, auran, tarotkort, göra själsporträtt, göra själsresor, hitta försvunna saker, göra avläsningar av andras energifält, energianatomi, se tidigare liv och hur man ser in i framtiden samtalsmetodik och vad du bör känna till som terapeut för att arbeta som vägledare för människor.

Varje kurstillfälle har olika teman som healing, mediumskap, tidigare-liv, att rena hus, själsresor som användes mycket i den nordiska traditionen, medial vägledning, och lär ut olika delar som du kan arbeta med fristående som medial vägledare Du lär dig att ge medial vägledning och fördjupa dina kontakter med andevärlden på det sätt som passar dig bäst.

De andra kurshelgerna är:

Del 2 den – 26 – 27 november 
Del 3 – den 28 – 29 januari 2023
Del 4 – den 25 – 26 mars 2023

Kostnad: Kurspris är 2500 per kurshelg Kursen hålls på Livskraft, Kaserngatan 26

I kursen ingår all fika, 

Anmälan: till Jennie, tel 070-9769738 eller jennie.inrefrid@gmail.com


Lördag – söndag 17 – 18 september i KARLSTAD 

Reiki Grundkurs

Lördag 9.30 – 17.00 Söndag 9.30 – 17.00
På kursen lär du dig att känna igen den helande kraften och bygga upp den genom olika energihöjande övningar. Du lär dig att hela dig själv och andra och göra en självbehandling, en helkroppsbehandling och hur du kan öka din intuition och ge intuitiva reikibehandlingar. Du lär dig övningar för att lära dig känna igen olika energiförtätningar omkring dig och övningar för att bygga upp din egen energi inifrån så att du varje dag känner dig energifylld och full med kraft.

Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Här kan du läsa mer: Reiki Grundkurs

Kostnad 2900 kr inkl. lunch fika, DIPLOM och Stora Reiki Grundkurshandboken. Om man har gått grundkursen tidigare får man gå för halva priset. Jag lagar både vegetarisk lunch och annan mat på kurserna.

Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3000 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kostnad 2900 kr inkl. lunch, fika och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan: till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Tisdag – lördag 20  – 24 september på MALLORCA 

Retreat och kurs – Hitta din livsuppgift och lär dig följa din inre röst

Välkommen till en yttre och inre resa där du mediterar, vandrar, utvecklar din intuition. •Kom och upptäck Mallorcas härliga energi, klimat och vackra miljöer. Njut av shopping, tapas och strosa runt i Palmas pittoreska gränder. Unna dig själv dagar med tystnad, avkoppling, enklare yoga, sol, bad, vandring och god medelhavsmat. Lär dig metoder för att vara i nuet och hitta din inre potential.

  • Väck din kropp med mindfulnessyoga varje morgon
  • Njut av god frukostbuffe innan du startar dagen
  • Kursdagar för att lära dig ledas av din inre röst, skilja på intuition och fantasi, uppfatta och tolka tecken och naturens levande energi samt hitta din livsuppgift
  • Individuell medial vägledning med Anna-Lena Vikström
  • Individuell energichakra avläsning av Carl-Greger Leijonhufvud
  • En skön reikibehandling eller massage av Maria Montgomery
  • Kvällsaktiviteter såsom trumresa och vägledda meditationer
  • En utflykt till Pollenca med shopping strandpromenad och middag vid havet
  • Egen tid då du kan koppla av vid poolen, simma, ta en promenad eller umgås

Här hittar du hela kursprogrammet och info om kursen

 

https://www.changesfromwithin.com/lr-dig-ledas-av-din-inre-rst-2022-09

  


OKTOBER 2022

Lördag – söndag 8 – 9 oktober 2022 i BÅSTAD

Kurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande 

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan! Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen. Du lär dig den svenska medumtraditionen och synen på andevärlden som förts vidare i generationer i vissa familjer.
Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.

Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen.
Lär dig känna igen intuitionen. Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.

Kostnad 2900 kr inkl. fika, och utförlig kursbok och diplom

Kontakt, info, vägbeskrivning & anmälan till  Anki Lundkvist, 070 – 30 33 264 eller anncatrin.lundkvist@gmail.com


Söndag – måndag 16 – 17 oktober i KARLSTAD 

Tidningen Näras Andliga kryssning – äntligen tillbaka efter uppehåll på två år!

På kryssningen håller jag föreläsning om medialitet och hur man utvecklar sin mediala förmåga

Här kan du läsa mer om kryssningen https://www.vikingline.se/hitta-resa/kryssningar/temakryssningar/traningskryssningar/andlig-kryssning-med-tidningen-nara/


Lördag – söndag 29 – 30 oktober 2022 i KARLSTAD Extrainsatt – liten grupp

 TAROT, själsresor i andra dimensioner och skapa din bästa möjliga framtid

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Det här är en helt ny kurs där jag kombinerat utvalda delar av den ettåriga mediumutbildningen. Du lär dig ett system att tolka tarotkorten och lägga stjärnor på ett så lätt sätt så att du lär dig att tolka korten under en kurshelg

Du lär dig att färdas genom dimensioner med trumresor och vägledda meditationer i en trygg miljö hemma i mitt hus. Du lär dig om de olika andliga dimensionerna och olika världar och dimensioner du kan färdas i och hur det ser ut där. 

Du lär dig att se in i framtiden på olika sätt och redskap för att skapa din bästa möjliga framtid med attraktionslagen och vi gör en maifesteringsceremoni för de önskningar vi ger energi till

Du lär dig att känna igen och ledas av din inre röst, skilja mellan intuition och fantasi och hur du kan göra din intuition starkare.

 

Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium i Tarot. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


NOVEMBER 2022

Måndag 31 okt – måndag 7 nov i PORTUGAL OBS!! KURSEN ÄR INSTÄLLD PGA FÖR FÅ DELTAGARE

Den oändliga andevärlden – med en liten grupp kursdeltagare

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Det här är ett unikt tillfälle där alla utflykter, boende och mat ingår i kurspriset utom en av dagarna och där du får uppleva Portugals fantastiska stränder och natur när det fortfarande är varmt men inte mycket turister. På kursen får du lära dig om andevärldens oändliga värld tillsammans med mig och Christer Boteus som äger Lighthouse Portugal, som är vår värd och guide på utflykterna.  Kursen innehåller övningar i den mediala världen, morgon och kvällsmeditation på stranden och en utflykt i det vackra landskapet alla dagar. Du får lära dig mer om auran, kanalisering, att ta kontakt med olika andevärldar, hur du använder din intuition, lär dig skilja mellan intuition och fantasi, vi gör olika ceremonier där vi kontaktar naturens själ i grottorna vid stranden, attraktionslagen och manifesterar din högsta möjliga framtid. Var och en av kursdeltagarna får en 20 min medial vägledning av mig.

Om man flyger från Arlanda – Faro kan man ta flyget 14.20, samma flyg som mig och från Faro 7e är tillbaka i Stockholm  13.30

Ett utförligt dagsprogram hittar du här: http://anna-lena.se/mina-resor/

Kontakt, info & anmälan till : https://www.thelighthouseonsala.com/evenemang

När du har anmält dig till kurs så kommer du få mer praktisk information gällande din vistelse i Portugal. Men här är det viktigaste inför din anmälan. Vackra The Lighthouse Portugal är beläget på Rua do Paraiso, Paradisvägen och nedanför ligger Praia Da Paraiso, Paradisstranden, så perfekt ordnat! Så välkommen till paradiset! 

Huset i Carvoeiro är rymligt med fyra sovrum, fyra badrum, stort vardagsrum och kök. Huset är omgivet av terrasser i olika etage, alla med havsutsikt och med en underbar takterrass med milsvid utsikt över Atlanten. I närheten finns den vackra stranden I Carvoeiro och det lilla torget med uteserveringar, caféer och glasskiosker. I närheten finns också affärer och butiker. Transport från Faro flygplats till Carvoeiro ligger på 25 – 30 euro per person, ca. 60 km.


Lördag – Söndag 12 – 13 November – KURSSTART!

REIKI MASTER OCH HELHETSTERAPI med tre kurshelger i KARLSTAD

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Kursen har varit framflyttad pga Corona men äntligen sätter den igång! Reikimasterkursen innehåller tre kurshelger där du tränar dig att vara mästare i ditt eget liv – en yrkesutbildning till Reikimästare och personlig utveckling. Du får under tre kurshelger energihöjande övningar och lär dig att känna igen din egen helande kraft, tolka symboler och inre bilder och budskap från andevärlden under healingen.

En kurs för alla som gått fortsättningskursen i reiki och vill fördjupa sig i helande tekniker, träna att ha klienter och lägga upp behandlingsserier. I kursen ingår olika teman för varje kurshelg där du lär dig att ge healing till speciella obalanser, som fibromyalgi, kroniska sjukdomar och värk och utbrändhet. Du lär dig fördjupande healingmetoder för speciella sjukdomar som utbrändhet, fibromyalgi och kronisk värk.

Kursen passar både den som vill utveckla sig själv och de som vill arbeta som reikimästare. Kursen innebär tre kurshelger och en fjärde lärarhelg, som är fristående för den som vill utbilda i Reiki.

De andra kurshelgerna är:

Del 2 den 14 – 15 januari 2023
Del 3 den 18 – 19 mars 2023
Reiki Master tecacher 22 – 23 april 2023

Kostnad 2500 kr / kurshelg inkl. fika och kurspärm, diplom som Reiki Master eller Reiki Master Teacher, där du kan utbilda alla grader av Reiki.

Kontakt & anmälan: till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Lördag – söndag 3 – 4 december 2022 i  KARLSTAD Extrainsatt –  liten grupp!

Kurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande 

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan! Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen. Du lär dig den svenska medumtraditionen och synen på andevärlden som förts vidare i generationer i vissa familjer. På sommarkursen lär jag ut extra saker utomhus som jag inte gör på andra kurser, tex. Naturhealing, kommunicera med naturens levande energi, och att gå med slagruta.
Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.

Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen.
Lär dig känna igen intuitionen. Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.

Kostnad 2900 kr inkl. lunch och fika, och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser (begränsat antal platser) och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans, tex båtbuss i Karlstads hanm. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


DECEMBER 2022

Lördag – söndag 10 – 11 december i KARLSTAD Extrainsatt, liten grupp

Reiki Grundkurs

Lördag 9.30 – 17.00 Söndag 9.30 – 17.00
På kursen lär du dig att känna igen den helande kraften och bygga upp den genom olika energihöjande övningar. Du lär dig att hela dig själv och andra och göra en självbehandling, en helkroppsbehandling och hur du kan öka din intuition och ge intuitiva reikibehandlingar. Du lär dig övningar för att lära dig känna igen olika energiförtätningar omkring dig och övningar för att bygga upp din egen energi inifrån så att du varje dag känner dig energifylld och full med kraft.

Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Här kan du läsa mer: Reiki Grundkurs

Kostnad 2900 kr inkl. lunch fika, DIPLOM och Stora Reiki Grundkurshandboken. Om man har gått grundkursen tidigare får man gå för halva priset. Jag lagar både vegetarisk lunch och annan mat på kurserna.

Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3000 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kostnad 2900 kr inkl. lunch, fika och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan: till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se

 

 


VÅREN 2023


JANUARI 2023


FEBRUARI 2023

Lördag – Söndag 11 – 12 februari – KURSSTART!

REIKI MASTER OCH HELHETSTERAPI med tre kurshelger i SKELLEFTEÅ

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Kursen har varit framflyttad pga Corona men äntligen sätter den igång! Reikimasterkursen innehåller tre kurshelger där du tränar dig att vara mästare i ditt eget liv – en yrkesutbildning till Reikimästare och personlig utveckling. Du får under tre kurshelger energihöjande övningar och lär dig att känna igen din egen helande kraft, tolka symboler och inre bilder och budskap från andevärlden under healingen.

En kurs för alla som gått fortsättningskursen i reiki och vill fördjupa sig i helande tekniker, träna att ha klienter och lägga upp behandlingsserier. I kursen ingår olika teman för varje kurshelg där du lär dig att ge healing till speciella obalanser, som fibromyalgi, kroniska sjukdomar och värk och utbrändhet. Du lär dig fördjupande healingmetoder för speciella sjukdomar som utbrändhet, fibromyalgi och kronisk värk.

Kursen passar både den som vill utveckla sig själv och de som vill arbeta som reikimästare. Kursen innebär tre kurshelger och en fjärde lärarhelg, som är fristående för den som vill utbilda i Reiki.

De andra kurshelgerna är:

Del 2 den 13 – 14 maj 2023
Del 3 den 
Reiki Master tecacher kommer senare

Kostnad 2900 kr / kurshelg inkl. fika och kurspärm, diplom som Reiki Master eller Reiki Master Teacher, där du kan utbilda alla grader av Reiki.

Kontakt & anmälan: till Maria, 070-359 99 19 mia2_33@hotmail.com


Lördag – söndag 18 – 19 FEBRUARI 2023 i KARLSTAD

 Ettårig mediumutbildning 

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Denna utbildning hålls under ett år med övningar på nätet och kontakt med gruppen mellan kurstillfällena där du kommer att lära dig det mesta om mediumskap så att du kan arbeta som medium och med medial vägledning när kursen är klar. Du lär dig samtalsmetodik för terapeuter, och att skilja mellan olika mediala förmågor och intuition och fantasi.

Mellan kurstillfällena kan du ha kontakt med de andra kursdeltagarna och få tips på min utbildningsgrupp på nätet.

Några av de ämnen som kursen innehåller är: Att hålla enskild seans och förmedla kontakt med döda anhöriga, att se in i framtiden, se över tid och avstånd, healing, healingkirurgi, auran, tarotkort, göra själsporträtt, göra själsresor, hitta försvunna saker, göra avläsningar av andras energifält, energianatomi, se tidigare liv och hur man ser in i framtiden samtalsmetodik och vad du bör känna till som terapeut för att arbeta som vägledare för människor.

Varje kurstillfälle har olika teman som healing, mediumskap, tidigare-liv, att rena hus, själsresor som användes mycket i den nordiska traditionen, medial vägledning, och lär ut olika delar som du kan arbeta med fristående som medial vägledare Du lär dig att ge medial vägledning och fördjupa dina kontakter med andevärlden på det sätt som passar dig bäst.

De andra kurshelgerna är:

Del 2 den 29 – 30 april
Del 3 – den 17 – 18 juni
Del 4 – den 19 – 20 augusti

Kostnad: Kurspris är 3200 per

Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


MARS 2023


Lördag – söndag 11 – 12 mars 2023 på ÖSTERLEN, Simrishamn

 Ettårig mediumutbildning 

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Denna utbildning hålls under ett år med övningar på nätet och kontakt med gruppen mellan kurstillfällena där du kommer att lära dig det mesta om mediumskap så att du kan arbeta som medium och med medial vägledning när kursen är klar. Du lär dig samtalsmetodik för terapeuter, och att skilja mellan olika mediala förmågor och intuition och fantasi.

Mellan kurstillfällena kan du ha kontakt med de andra kursdeltagarna och få tips på min utbildningsgrupp på nätet.

Några av de ämnen som kursen innehåller är: Att hålla enskild seans och förmedla kontakt med döda anhöriga, att se in i framtiden, se över tid och avstånd, healing, healingkirurgi, auran, tarotkort, göra själsporträtt, göra själsresor, hitta försvunna saker, göra avläsningar av andras energifält, energianatomi, se tidigare liv och hur man ser in i framtiden samtalsmetodik och vad du bör känna till som terapeut för att arbeta som vägledare för människor.

Varje kurstillfälle har olika teman som healing, mediumskap, tidigare-liv, att rena hus, själsresor som användes mycket i den nordiska traditionen, medial vägledning, och lär ut olika delar som du kan arbeta med fristående som medial vägledare Du lär dig att ge medial vägledning och fördjupa dina kontakter med andevärlden på det sätt som passar dig bäst.

De andra kurshelgerna är:

Del 2 den 6 – 7 maj
Del 3 – den 26 – 27 augusti
Del 4 – den 14 – 15 oktober

Kostnad: Kurspris är 3200 per

Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Kostnad för boende på kursgården Bed & Breakfast tillkommer. 

Boende: Kursen hålls på Sköllengården, som du kan läsa om här: https://skollengarden.se. Sköllengården är en skånelänga från slutet av 1600-talet.

Kontakt & anmälan till  Kristin, tel 070-20 21 555, kristin@skollengarden.se

Tisdag – lördag 20  – 24 september på MALLORCA 

 


MAj 2023


Tisdag – lördag 20  – 24 september på MALLORCA 

Retreat och kurs – Att ledas av din inre röst – skapa din bästa möjliga framtid

Välkommen till en yttre och inre resa där du mediterar, vandrar, utvecklar din intuition. •Kom och upptäck Mallorcas härliga energi, klimat och vackra miljöer. Njut av shopping, tapas och strosa runt i Palmas pittoreska gränder. Unna dig själv dagar med tystnad, avkoppling, enklare yoga, sol, bad, vandring och god medelhavsmat. Lär dig metoder för att vara i nuet och hitta din inre potential. Dessa kurser med attraktionslagen och livsmagi håller jag bara på Mallorca, du kan inte gå samma kurs i Sverige.

Jag håller kursen tillsammans med Maria Montgomery och CG Leijonhufvud. Om du undrar över något om kursen eller kring resan kan du kontakta Maria, tel 072 – 736 44 02 eller ia_montgomery@yahoo.se

Här hittar du kursprogrammet och all praktisk information om kursen, tider och platsen: https://www.changesfromwithin.com/lar-dig-ledas-av-din-inre-rost-skapa-din-basta-mojliga-framtid