Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Reiki Master Teacher – För dig som är Reiki Master och vill börja hålla kurser

29 maj | 08:00 - 17:00

Lördag – söndag 10 – 11 augusti i KARLSTAD

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Kursen är för alla reikimästare som gått en reikimasterutbildning hos mig eller någon annan. Du kan efter kursen lära ut Reiki eller komma igång med sin verksamhet med Reikigrupper och reikibehandlingar. Du lär och initiera i alla grader av Reiki och får ett utförligt kursmaterial med bilder.

Du kanske inte har kommit igång med din egen verksamhet. Här får du allt kursmaterial för att hålla en reiki grundkurs och fortsättningskurs och alla ceremonier och initieringar för kurser. Du lär dig också gruppdynamik och att hålla kurser på ett varmt och inspirerande sätt.

Du lär dig att kanalisera healingguider och skapa helande ceremonier och initiera i alla grader av reiki. Efter kursen kan du diplomera i reiki, hålla meditationskvällar och utvecklingsgrupper i reiki.

Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se

Detaljer

Datum:
29 maj
Tid:
08:00 - 17:00
Rulla till toppen