Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ettårig mediumutbildning startar i Stockholm

9 mars - 10 mars

Ettårig mediumutbildning med 4 kurshelger i Stockholm. Läs mer här 

20-21 april (helg 2)

31 aug-1 sept (helg 3)

• 26-27 oktober (helg 4)

Lördag 9.30 – 18.00, Söndag 9.00 – 17.00

Denna mediumutbildning hålls under fyra kurshelger, två på våren och två på hösten, med övningar och kontakt med gruppen mellan kurstillfällena där du kommer att lära dig det mesta om mediumskap så att du kan arbeta som medium och med medial vägledning när kursen är klar.

Du lär dig etik och samtalsmetodik när man ger medial vägledning, och att skilja mellan olika mediala förmågor och intuition och fantasi. Mellan kurstillfällena kan du ha kontakt med de andra kursdeltagarna och få tips på min utbildningsgrupp på nätet.

Några av de ämnen som kursen innehåller är: Att hålla enskild seans och förmedla kontakt med döda anhöriga, att se in i framtiden, se över tid och avstånd, healing, healingkirurgi, auran, tarotkort, göra själsporträtt, göra själsresor, hitta försvunna saker, göra avläsningar av andras energifält, energianatomi, se tidigare liv och hur man ser in i framtiden, samtalsmetodik och vad du bör känna till för att arbeta som vägledare för människor.

Varje kurstillfälle har olika teman som healing, mediumskap, tidigare-liv, att rena hus, själsresor som användes mycket i den nordiska traditionen, medial vägledning, och lär ut olika delar som du kan arbeta med fristående som medial vägledare Du lär dig att ge medial vägledning och fördjupa dina kontakter med andevärlden på det sätt som passar dig bäst. Läs mer här

Kostnad: 2900 kr/kurshelg inkl. fika och kurskompendium.
Plats: Kursen kommer hållas hemma hos Karin i Nacka, ca 20 min med buss från Slussen. Det är ca 2 minuters promenad från busshållplatsen till Karin.

Boende: För den som inte bor i Stockholm finns möjlighet till övernattning hos Karin, smsa henne på 0705 – 85 02 12

Anmälan görs till Ulrica på ulrika2122@yahoo.se eller sms till 073 – 986 25 07 (ange namn, mejladress och telefonnummer). Har du frågor om innehållet kan du kontakta Anna-Lena 070 – 36 78 354, eller alv@bahnhof.se

Fram till den 15 januari är kursen bara bokningsbar för oss som gick kursen 9-10 december, om det därefter finns platser kvar läggs den ut på Anna-Lenas hemsida. Kursen har bara 10 fler platser, så passa på att boka innan 15 januari. Bokningsbekräftelse och vägbeskrivning kommer när du har anmält dig.

Details

Start:
9 mars
End:
10 mars
Event Categories:
,

Venue

stockholm
Phone
073 - 986 25 07
Rulla till toppen