Avancerad healing

På dessa sidor lär jag dig några healingmetoder som du kan ha nytta av oavsett vilken healingmetod du använder! Här lär jag dig övningar tilläggsmetoder för att avläsa energiblockeringar och skingra förtätad energi.

Jag har en distanskurs i avancerad healing som alla har behållning av! Du lär dig att använda din energikropp, och behandla med energifingrar inuti kroppen och ge healing till specifika områden och inre organ… bygga upp din energi och avancerade tekniker för att hela som till exempel att visuellt öppna låsta energiflöden hos den du behandlar, Kroppsavläsning, du lär dig att lägga märke till blockerad energi genom att registrera kroppshållning och andning och intuitivt känna vad problemet bottnar i.

Kursen ingår också i min masterutbildning men du behöver inga speciella förkunskaper för att gå distanskursen eftersom allt du behöver veta om energikroppen, auran och chakran ingår i kursen!

Bilden är från när jag höll kurs i Avancerad healing för grekiska reikimästare på ön Thassos.

Fler saker du kan göra med avancerad healing…

Du lär dig att ge auramassage och känna var låsningar sitter. Du lär dig att hitta och förändra energiblockeringarna både fysiskt och på distans.

– Du lär dig att massera med dina energifingrar på den fysiska kroppen och känna olika organ med energifingrarna.

– Att aktivera energifingrarna och använda ögonen för att medialt avläsa var blockeringar sitter.

– Du lär dig att skingra tankestrukturer, oro, smärtområden och situationer som stressar dig med auramassagen.

– Mer utförligt hur du arbetar med önskningar för att lösa hinder för att uppnå det du vill med olika metoder.

Rulla till toppen