Astralresor och fjärrsyn

Astralresor och fjärrsyn

Ibland får jag extra svåra uppdrag. Till exempel att leta försvunna människor och där man misstänker att ett mord har begåtts. Då har jag fått extra hjälp av den här metoden att gå in i djupavslappning.

Jag har gått en kurs i Fjärrsyn, en resa in i en dimension utan tid eller avstånd!

Skillnaden med denna metod och alfanivå som jag vanligtvis använder är att man i trance upplever att man är på platsen fysiskt. Samma upplevelser har jag tidigare haft på trumresor, men då var ju skillnaden att man åkte till en andlig värld, medan här förflyttar man sig i den fysiska världen. Metoden i fjärrsyn bygger på en metod som tagits fram i Fort Meade som spionmetod och använd av CIA i USA. De som använder metoden kallar sig fjärrsynare.

Det finns olika steg i Remote Viewing. Det börjar med 13 steg där man sätter hjärnan i Alfanivå som är en slags lätt trance. Det är i alfavågor – lätt trance – jag till vardags arbetar när jag är sierska och ser försvunna saker.

”Matrisen” skulle man också kunna säga är ”Akasiakrönikan” all samlad information som finns i universum, framtid, dåtid och nutid. Metoden sägs ha använts av CIA i spionsyfte.

Här ska jag berätta hur det var att gå kursen

Vi var bara fyra ”utvalda” som fick gå kursen och den hölls långt ute i Lapplands inland, i min hemby Hacksjö på Stöttingsfjället. Nu får ni komma ihåg att min hemby har bara femton hushåll och ligger fyra mil från samhället. Så vidare hemlig blev inte kursen i alla fall när folk bara ”råkade” titta förbi och nog undrade vad vi gjorde. Direkt när jag kom till Vilhelmina med tåget och gick in på en affär fick jag höra någon säga att hon visste att jag var på väg till Vilhelmina för hon hade hört att jag skulle ha en hemlig kurs, och undrade vad det var för kurs – så det är väldigt bra marknadsföring. k

Den kurs jag gick var ERV, Extended Remote Viewing där man befinner sig i Thetavågsfrekvens.
Det gör man genom att ligga ner och ha helt mörkt och tyst omkring sig och sedan lyssna på ett band med ett visst ljud och ett ”vitt brus”.
Det man känner är en energiaktivering, en vibration i hela kroppen när man kommer i rätt tillstånd.

I Remote Viewing använder en kordinator. En kordinator är ett område som är okänd för oss som ska göra astralresor. På kursen fick vi åtta siffror på ett papper och instruktioner att ta oss dit.

Det första målet var det bara jag som lyckades ta mig till, och beskriva. Det var Sankt Eriksplatsen i Rom. Inez som var med hamnade bara i fårhagen hemma på gården hur hon än försökte!

Ett annat tips hur man kan använda metoden med en kordinator i sin mediala utveckling är i distanshealing. Man använder metoden när man inte vill att andra ska veta vad man ska ge healing till för att inte få en förutfattad mening. Om man inte vet vad man beskriver så lägger man inte in egna tolkningar.

Gör så här:

Man kan flytta sitt medvetande till en plats, en person som någon har en länk till – alltså en bild eller en handskriven lapp från personen

Lägg bilden eller texten i ett kuvert och klista igen.

Som en symbol för platsen skriver man en sifferkombination

Deltagarna håller i lappen och bestämmer sig att förflytta sig till platsen

Föreställ dig en energivirvel och tänk dig att du dyker igenom den och när du kommer ut på andra sidan så är du på platsen

Beskriv alla detaljer om platen, skriv ner intrycken på ett papper.

När alla i gruppen berättat om intrycken lägger man ihop all information och då får man en ganska tydlig sammanlagd bild av området.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen