Shamanism i Portugal

1 – 7 maj 2022

Här kommer jag att lägga upp utförligt kursinnehåll i kursen med Ereena Rangimone Rhöse som är prinsessa och medicinkvinna i Maorifolket i Nya Zeeland. Hon bor i Sverige och kursen hålls på svenska.

Vi kommer till kursgården söndag 1 maj. Kursen börjar måndag 2 maj och 3 maj. Onsdag 4 maj är en dag för utflykter, till exempel upp till bergen eller till grottor i närheten, och torsdag och fredag är kursdagar. På lördag åker vi hem. Det finns möjlighet att komma några dagar tidigare eller stanna några dagar senare till samma pris för övernattning. Vi räknar med att vara 12 kursdeltagare.

Praktiska detaljer inför resan

Om du åker till kursen kan du välja flyg från Arlanda kl. 15 med SAS till Faro och få ett billigt pris. Där blir vi hämtade till kursgården Lighthouse Portugal som ligger vid Algarvekusten med utsikt över havet och stranden nedanför huset.

Du kan flyga tillbaka med SAS kl 18.00 från Faro. Flyg och övernattning ingår inte i kurspriset. Övernattning med frukost och lunch kostar 800kr/natt på kursgården.

Tillbaka till Moder Jord

med mig och maoriprinsessan Ereena. På denna kurs får du en invigning för att bli beskyddare av Jorden.

Under veckan får du återknyta dig med dina förfäders andliga visdom. Vi gör ceremonier från ursprungsfolkens andliga kunskaper där nordens och söderns folk och kunskap förenas, vi gör ceremonier från samerna och maorifolket och lär oss deras sätt att leva andligt.

Erena Rangimone Rhöse är maiorifolkets prinsessa från Nya Zeeland som arbetar för urfolkens rättigheter och lär ut sitt folks gamla traditioner. Var och en får en medial vägledning av Anna-Lena om livsväg och livsuppgift och budskap från andevärlden.

Anna-Lena Vikström är välkänd sierska och medium, som bland annat är en av profilerna på Tidningen Nära. Du kan läsa mer om Anna-Lena på hennes hemsida. Du hittar den här! 

Måndag 2 maj 2022 Tema: Jord
börjar vi med en meditation 9.30 som jag håller och sedan berättar Ereena och gör ceremonier och övningar med oss. Vi gör ceremonier för att hälsa och förenas med moder jord och fred.
Jag berättar om de gamla lappländska sätten att hitta sin intuitiva röst och inre kraft.

Tisdag 3 maj: Temat är luft

Jag börjar dagen med en själsresa för att se och färdas över avstånd. Ereena fortsätter att berätta och göra ceremonier med oss.
Anna-Lena ger en halvtimmes medial vägledning till några av kursdeltagarna
Vi avslutar dagen med att göra en andlig själsresa och trumceremoni för helande.

Onsdag 4 maj – ledig dag med utflykt till den vackra omgivningen.
Vi börjar dagen 9.30 med morgonmeditation

Torsdag 5 maj: Tema eld

Här gör vi ceremonier för att ta fram eld och kraften inom oss, dans och rörelse och eldceremonier
Kvällen avslutas med trumresa och Anna-Lena ger medial vägledning till några av kursdeltagarna

Fredag 6 maj: 
Tema Vatten och avslutning vid lunch
Ereena pratar om Maorifolkets speciella förhållande till vattnet och vi gör en ceremoni vid havet som gör oss till ambassadörer för Moder jord.


Praktiska detaljer inför resan

Om du åker till kursen kan du välja flyg från Arlanda kl. 15 med SAS till Faro och få ett billigt pris. Där blir vi hämtade till kursgården Lighthouse Portugal som ligger vid Algarvekusten med utsikt över havet och stranden nedanför huset.

Du kan flyga tillbaka med SAS kl 18.00 från Faro. Flyg och övernattning ingår inte i kurspriset. Övernattning med frukost och lunch kostar 800kr/natt på kursgården.

Priset för kursen är: 8 000:- 

Mer information: När du har anmält dig till kurs så kommer du få mer praktisk information gällande din vistelse i Portugal. Men här är det viktigaste inför din anmälan.Vackra The Lighthouse Portugal är beläget på Rua do Paraiso, Paradisvägen och nedanför ligger Praia Da Paraiso, Paradisstranden, så perfekt ordnat! Så välkommen till paradiset! Huset i Carvoeiro är rymligt med fyra sovrum, fyra badrum, stort vardagsrum och kök. Huset är omgivet av terrasser i olika etage, alla med havsutsikt och med en underbar takterrass med milsvid utsikt över Atlanten.I närheten finns den vackra stranden I Carvoeiro och det lilla torget med uteserveringar, caféer och glasskiosker. I närheten finns också affärer och butiker.

Här kan du läsa mer om kursprogrammet

Ereena Rasfield och Anna-Lena Vikström

Plats: The Lighthouse Portugal,Rua do Paraiso 58, 8400-518 Carvoeiro

Flygplats: Faro

Transport från Faro flygplats till Carvoeiro ligger på 25 – 30 euro per person, ca. 60 km. Taxi ca 50 € per bil. The Lighthouse Portugal finns i ett vackert hus, precis vid havet. Huset är rymligt och innehåller kök, vardagsrum, fyra sovrum och tre badrum. Runt huset finns ett flertal terrasser och uppe på taket finns även en takterrass med en underbar utsikt över Atlanten.Huset har även pool.

Logi:  Upp till tio personer kan bo på The Lighthouse Portugal i delat rum. Kost och logi (boende i delat rum på the Lighthouse), frukost och lunch är 800:-/ natt.

Anmälan om boende mailas till Christer Boteus på The Lighthouse Portugal christer.boteus@outlook.com

Övernattning, frukost och lunch kostar 800:-/natt. Om du övernattar på hotell så betalar du enbart för lunch 15 € / dag. Du har möjlighet att stanna några dagar extraFör dig som vill bo på hotell i närheten rekommenderar vi:  Castelo Guest House: https://ocastelo.net/

Rulla till toppen